Service

SERVICE

Onderhoud en diagnose 

Ik voer van alle merken en type het onderhoud uit zoals het hoort volgens de voorschriften van de fabrikant. Bij elk onderhoud controleer ik de volledige wagen op eventuele gebreken, die ik dan in samenspraak met u vervang/herstel.


Ik beschik over de nodige diagnose-apparatuur om de servicemelders te resetten en eventuele elektronische problemen doelgericht op te sporen. 

 

Bandenservice


Naar ieders budget kunnen er banden worden aangekocht. Dit aan een democratische prijs.


aankoop van een band = prijs band inclusief montage, wielbalance en ventiel


Mogelijkheid om winterbanden aan te kopen

Alu-velgen te verkrijgen volgens uw wens.


 

NIEUW! AIRCO service


Tijdens een aircocheck wordt de airco op 2 aspecten gecontroleerd. Dit bestaat uit een temperatuur- en een visuele controle. Als de airco vaak gebruikt wordt zal de pollenfilter zeker eens per jaar vernieuwd moeten worden. Als de aircocheck regelmatig herhaald wordt zal de airco zonder moeite de auto van frisse en schone lucht moeten voorzien. Ik reinig de leidingen, ververs het koelmiddel en vul de olie bij in het circuit.

 

Carosserie herstellingen

Wij herstellen ook kleine en grote carosserie schade. Van een klein krasje en deukje in de lak tot middel grote ongevallen. U kan altijd eens langs komen of een afspraak maken voor een diagnose van u schade, en eventueel een vrijblijvende offerte van u schade aan te vragen. 


Plaatsen van ruiten

 

Eigen depannagedienst

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren